Lövbiff på italienska!

Det var det här vi åt i lördags, finns tyvärr ingen bild på detta, hade ingen blogg vid varmrätten, den var inte född förrän vid efterrätten...
 
Du behöver:
 
lövbiff
färskost, vitlök och örter
soltorkade tomater
parmesan
fin skinka som du gillar tex Serrano
salt o peppar
tandpetare
smör att steka i
 
och till såsen:
 
grädde
vitt vin
färskost, vitlök och örter
vitlök
gul lök
kalvfond
salt och peppar
 
Bred på färskosten på lövbiffskivorna, lägg på de hackade soltorkade tomaterna, parmesan och en skiva skinka och peppra lite, vänta med saltet så det inte blir för salt. Rulla ihop köttet och fäst med en tandpetare. Bryn i lite smör och lägg i en ugnsfast form.
Fräs finhackad vitlök och lök och tillsätt resten av ingredienserna till såsen och smaka av, häll den över rulladerna, strö över lite parmesan och skjuts in i ugnen i ca 1 timme på 175 grader, kolla så att köttet är genomstekt bara!
Servera med pasta eller ugnsrostade grönsaker/potatis.
Ikväll tror jag det blir torsk med champinjonkräm, grädde och ost och broccolimos!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback