Kakor med kanel, torkade blåbär och pumpafrön

Väldigt goda små kakor som man också kan strössla över desserter! Inte så vackra men ack så goda...
Så här gör du:

100 gram smör, rumsvarmt
1,25 dl sukrin gold
1 ägg
1,5 tsk kanel
1,5 dl kokosmjöl
2 dl mandelmjöl
0,75 dl pumpafrön 
35 gram torkade blåbär
2 nypor flingsalt
1 tsk bakpulver

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör och socker, och tillsätt ägget.
2. Rör ned de övriga ingredienserna. 
3. Klicka ut matskedsstora kulor av smeten på plåtar klädda med bakplåtspapper.
4. Grädda i nedre delen av ugnen i 10 minuter. 
5. Låt kakorna svalna på en bricka. Förvara dem i en lufttät burk. De går givetvis bra att frysa.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback